Σάββατο 7 Ιουλίου 2007

Το κλείσαμε το μαγαζί..


Δεν την έχω δει Ελληναράς ούτε είμαι εθνικιστής κάθε άλλο μάλιστα αλλά αυτό που συμβαίνει σ’ αυτή τη ρίμαρα τη χώρα είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτο.
Κι ενώ αυτές τις μέρες υπάρχει η ψηφοφορία για τα 7 θαύματα του κόσμου και περιμένουμε παγκόσμια υποστήριξη κάποιοι φύλακες αποφάσισαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες να κλείσουν την Ακρόπολη..

Ρε καραγκιόζηδες βρείτε άλλο τρόπο να πιέσετε την κυβέρνηση.. τι σας φταίει ρε ο τουρίστας που ήρθε απ’ του διαόλου τη μάνα και χάλασε του κόσμου τα λεφτά για να δει το πολιτισμό που κάποτε διαδώσατε;

Ανοίξτε τις πόρτες και βάλτε το κόσμο τσάμπα να χάσει το κράτος λεφτά..

Κάντε όποια κινητοποιήσει γουστάρετε.. ενημερώστε για τα αιτήματά σας το κόσμο.. (για τις μονιμοποιήσεις γίνονται όλα δηλαδή.. τα υπόλοιπα είναι φούμαρα).

Κι εντάξει το τι λαμόγια είστε όλοι εσείς οι συνδικαλιστές το ξέρουμε χρόνια τώρα.. αλλά πρέπει να δώσουν τη φύλαξη σε ιδιωτικές εταιρίες να χάσετε το ψωμί σας για να χαμπαριάσετε τι μαλάκες είστε..

9 σχόλια:

elafini είπε...

μπράβο ρε Μένιο που μας ενημερώνεις...φοβερό timing πάντως τώρα που πλησιάζει και η ψηφοφορία στο τέλος της...μήπως ρε συ είναι κινέζοι οι φύλακες που θέλουν να σαμποτάρουν την Ακρόπολη εις όφελος του Σινικού τείχους?

καλημέρα :)

ion είπε...

χαχαχα..πιστέψτε με, αν μπορούσαν θα το έκαναν greek tavern εκεί πάνω..κι ας κάνουν αλλού οι αρχαίοι το κομμάτι τους..άντε γιατί πολύ το κράτησαν αναξιοποίητο το μαγαζάκι.
καλημέρα επαναστατημένε Μένιο*******

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

αν ήταν για τον εκάστοτε Σαρμπέλ, θα το "έσπρωχναν", Μένιο μου...

exitmusician είπε...

Συμφωνώ φίλε μου. Είναι ανεπίτρεπτο να καθορίζουν οι... φύλακες αν και πότε θα είναι προσβάσιμη η Ακρόπολη. Και μάλιστα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και χωρίς κανένα σεβασμό στον κόσμο που την επισκέπτεται.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ανέκαθεν, ο ΄Ελληνας βγάζει μόνος του το μάτι του...
Μόνιμοι υπάλληλοι είναι, ότι θέλουν κάνουν. Αν ήξερε πως ...κουνιέται η λκαρέκλα του θα τολμούσε;

osela είπε...

είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, αλλά είναι και πάγια νοοτροπία. Να πιέζουν οι διάφοροι κλάδοι την κυβέρνηση όταν τους χρειάζεται περισσότερο.

Menios είπε...

Elafini.. όχι δεν είναι Κινέζοι.. βολεψάκιδες είναι όπως οι περισσότεροι Έλληνες.

Ion.. ας το κάνουν λοιπόν ταβέρνα ας βάλουν και κανένα Αλβανό ντυμένο βλάχο στη πόρτα όπως κάνουν στη Βάρη και τη Χασιά να πλακωθούμε στα κοψίδια γιατί μόνο για την κοιλάρα μας νοιαζόμαστε.

Σπύρο.. δεν του κάνουν και κακό.. το θέλει ένα σπρωξιματάκι εδώ που τα λέμε το δείχνει στη φάτσα.

Exit.. εδώ είναι η χώρα του «όλα μόνα τους» χέστα φίλε μου..

Φύρδην.. έλα ντε που δεν είναι μόνιμοι.. συμβασιούχοι είναι που θέλουν να γίνουν μόνιμοι.. αλλά αυτοί που κάνουν όλη τη φασαρία είναι οι θείοι τους.. οι κουμπάροι τους.. οι πατεράδες τους.. που είναι στην ίδια θέση μόνιμοι και θέλουν να βάλουν και τα βλαστάρια τους. Και πείσε με ότι δεν είναι έτσι..

Osela.. να την πιέσουν και να την σκίσουν την κυβέρνηση.. και να είμαι κι εγώ μαζί τους αλλά για όλα υπάρχουν όρια.
Κάποιος τουρίστας μπορεί να έκανε ένα ταξίδι απ’ του διαόλου τη μάνα και να χάλασε χιλιάδες ευρώ για να δει αρχαίες κοτρόνες.. με ποιο δικαίωμα ρε συνδικαλιστή του το στερείς και ξεφτιλίζεις τη χώρα διεθνώς?

Artemis είπε...

Εντάξη ρε Μένιο εσύ μπορεί να τα λές..μπορεί να τους τα χώνεις αλλά το θέμα είναι ποιος σε ακούει?? αλλά κ να σε ακούνε πιστεύεις οτι θα αλλάξει κάτι?? αφού ρε οι άνθρωποι ζούνε στον κόσμο τους κ ασχολούνται με τρίχες...

Shades είπε...

Άρτεμης.. ο Μένιος τα λέει για να τα ακούει εκείνος πρώτος.
Ο Μένιος είναι η φωνή του απλού μαλάκα στην Ελλάδα.. φωνάζει απ' τη πολυθρόνα, ίσως όμως βάζει σε σκέψεις κάποια νέα παιδιά σαν κι εσένα.
Μπορεί η γενιά μας να μην κατάφερε να αλλάξει τίποτα.. ίσως η δική σας γενιά να καταφέρει περισσότερα.. γι' αυτό φωνάζει...