Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

..ψηφίστε με ρεεεεεε…







Οι 300.. όχι η ταινία.. αλλά το έργο που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και θα ξαναδούμε..

Γουστάρω να ανεβάζω σ’ αυτόν εδώ το χώρο θέματα που τα έχουν εξαντλήσει όλοι.. με παράθυρα, με πόρτες.. με φούμαρα..

Που είναι τα λεφτά απ’ τα ασφαλιστικά ταμεία ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ?????

Στις βαλίτσες???

Εκεί που τα είχαν και οι προηγούμενοι???

Εκεί που θα τα βάλουν και οι επόμενοι???

Βαρύγδουπη δήλωση στο κοινοβούλιο: «δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ του Ελληνικού λαού».. μήπως νομίζεις ρε Κώστα Κώστα ότι είσαι ακόμα αντιπολίτευση??

Δε παίρνεις παράδειγμα τους έμπειρους.. έφεραν πίσω τον παλιό τον ειδικό τον επικοινωνιακό.. το έχει δει το έργο στα βίλατζ που είναι και μέτοχος…

..νέα πνοή με αλλαγή..

..αλλαγή σ’ αυτούς που τα παίρνουν..

..και τα λόγια τα παχιά συνεχίζονται: «θα πατάξουμε τη διαφθορά οσο ψηλά κι αν βρίσκεται».. δηλαδή μας λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε χώρα..

..εγώ πάντως έτσι το μεταφράζω..

..γιατί αν θες να πατάξεις την διαφθορά το κάνεις σε μια μέρα..

..δεν βάζεις τους λαγούς να θέσουν θέμα εκλογικού νόμου για να έχουν τα ΜΜΕ θέμα για παράθυρα και να ξεχάσουμε τις βαλίτσες ΟΟΟΕΕΕΟΟΟΟ..

..και η προκήρυξη των τρομοκρατών μάλλον λαμογιά μου μυρίζει.. φωτογραφίζει κορυφαία άτομα.. ποια σοβαρή οργάνωση το κάνει αυτό???

..άλλο ένα θέμα για παράθυρα..

..οι πολιτικοί μας τελικά κάνουν πολιτική για τα παράθυρα.. και για τη πάρτη τους όχι βέβαια για τη χώρα.. ποιος τη γαμάει μωρέ τη χώρα??

..με τους παπάδες δεν τα πήγαινα ποτέ καλά το ομολογώ.. αλλά και για τη κρίση στο πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα πάλι οι πολιτικοί είναι από πίσω..

..είναι πολλά τα λεφτά λέμε..

..δική μου προεκλογική βαρύγδουπη δήλωση..

..κάντε με πρωθυπουργό και θα σας σκίσω στο κλέψιμο..

..η μόνη και η πρώτη αλήθεια είναι..

..ψηφίστε με ρεεεεεε…

7 σχόλια:

Μαράκι είπε...

Αυτοί ρε παιδί μου όσα κι αν σου φάνε θέλουν περισσότερα σαν τους παπάδες να έχουν κομπόδεμα για τα γεράματα τους μερικά δις με τη διαφορά οτι και στα βαθιά γεράματα (αυτοί που ζουν καλά ζουν πολύ) ακόμα στο ξάφρισμα θα είναι !!!
Αλλά έτσι είναι ο Ελλην αν μπορώ να φάω 2 ευρώ εγώ αυτός που μπορεί να φάει κανα 2 δις θα τα αφήσει???
Εμένα πλέον δεν με εκνευρίζουν οι πολιτικοί αλλά ο λαός που ενώ τα έχει δει όλα κάθεται και σφυρίζει κλέφτικα...

teo είπε...

Μας έχουν πάρει για μεγάλους μαλάκες Menio...μήπως όμως τα ζητάει ο κώλος μας και εμάς ή μήπως δεν είμαστε μεγάλοι μαλάκες όπως αποκαλούμε ο ένας τον άλλον χαιδευτικά κάθε μέρα?

Τελικά το σύστημα έχει αποτύχει και ο Σωκράτης ( που τον θυμήθηκα πάλι??..μόνο στα δικά σου Post τον θυμάμαι!! ) είχε δίκιο όταν έλεγε δεν πρέπει να ψηφίζει ο απλός λαός γιατί είναι ηλίθιος σε αυτά τα θέματα...αλλά άμα το πεις παραέξω αυτό θα πέσει όλη η αριστερά πάνω σου...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ το παίζουν και υπερασπιστές των δικαιωμάτων μας...γιαυτό έχουν βγάλει τους έλληνες φιλοσόφους από τα σχολεία και το μόνο που μαθαίνουμε από το νηπιαγωγίο ως και το πανεπιστήμιο είναι το πως θα γίνεις σωστός μαλάκας να τους ψηφίσεις..

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

...είσαστε όλοι ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!..τώρα θα έρθει ο Λαλιώτης να μας σώσει βρεεεεεεε.........

Zaphod είπε...

Μαυρογιαλούρος που μας χρειάζεται!

~~kindergarden teacher ~~ είπε...

δαγκωτο ..δαγκωτο

Ηλιας....Just me! είπε...

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω! Είσαι μάγος! Κατάφερες και βρήκες την υπουργό παιδείας μας όμορφη και πάνω απ όλα καλοντυμένη (σε σύγκριση με αυτά που φοράει συνήθως! :D) Δαγκωτό δαγκωτό κατέβα και έχει μια ψήφο σίγουρη! (Πλάκα πλάκα δεν θα μπορούσε ένας πολιτικός να κάνει μέσω του blogging μια ωραιότατη προεκλογική καμπάνια; Guys είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου ρε!)

Αλητισσα είπε...

Εγω παντως θα σε ψηφισω μονο αν μου υποσχεθεις οτι θα γινω η Λεβινσκι σου..
Ε χαλαρωσε η γραμματεας σου εννοουσα που πηγε το μυαλο σου..
;Ρ..