Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2006

..επάγγελμα (ρόμπα ξεκούμπωτη)…


Ωραίααα ! ! !

Έμεινα λοιπόν μόνος χωρίς φαΐ και στέγη, πρέπει κάτι να κάνω γι’ αυτό.. πρέπει να βρω μια δουλειά, αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου δεν ξέρω να κάνω κάτι, ούτε πτυχίο έχω, το μόνο που έχω είναι το θράσος μου και η εξυπνάδα μου..

Να δω λοιπόν τι θα μ’ άρεσε να κάνω..

..μου πάει να είμαι διευθυντής σε μεγαλοεταιρία.. με τα λαπτοπ μου με το καμπριο αυτοκίνητο κι εγώ να διαλέγω ιδιαιτέρα με τ’ ανάλογα προσόντα (ξανθιά με μεγάλο μπούστο), με τον παχυλό μισθό μου.. ωραία θα ήταν, αλλά δεν έχω τα προσόντα..

..θα μ’ άρεσε πάλι να ήμουν πιλότος, με τα κορίτσια του σκάφους να μου φτιάχνουν καφέ, να σέβονται το κυβερνήτη να ξεσκίζω (μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό) τους αιθέρες, ωραία θα ήταν, αλλά δεν έχω τα προσόντα..

..σκέφτομαι τώρα όμως κάτι καλύτερο που έχω τα προσόντα σίγουρα..

..σκέφτομαι να γίνω ρόμπα ξεκούμπωτη.. και είναι και πολύ επικερδής δουλειά θα έλεγα..

..είναι πολύ εύκολο να μπω κι εγώ στο club των διάσημων της συγκεκριμένης κατηγορίας ..

Θα πάω πρώτα πρώτα στο μεγάλο παζάρι , εκτός ότι θα έχω την τιμή να γνωρίσω μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα.. ναι στο (κύριο) Μικρούτσικο αναφέρομαι.. αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι αυτός τι δουλειά κάνει τελικά; είναι μαθηματικός.. είναι μουσικός.. είναι τραγουδιστής.. είναι συνθέτης.. είναι κοινωνιολόγος.. είναι ψυχαναλυτής.. είναι παρουσιαστής.. είναι διασκεδαστής.. τι σκατά είναι τελικά.. μας έχει μπερδέψει πολύ..

..θα πάω λοιπόν εκεί να κερδίσω πλούσια δώρα.. αλλά και να μην κερδίσω θα τρέξει Εκείνος με αυταπάρνηση (μέχρι το σπίτι θα με ακολουθήσει) για να μου λύσει όλα τα προβλήματα με τη κάμερα βέβαια σαν υποστήριξη.. γιατί μια παροιμία λέει κάνε το καλό και πες το σ’ όλη την Ελλάδα τα μηχανάκια της AGB θα πάρουνε φωτιά.

Μετά θα πάω στο Deal.. εκεί όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.. χορεύουν σάμπα στο πλατό, βλέπουν τα γκομενάκια με τις βαλίτσες και θα βγει και η πεθερά (μια ψυχής ονόματα δε λέω) στο πίσω κάθισμα που το είχε μαράζι από μικρή.

Μετά και για να γίνω απόλυτα διάσημος πρέπει οπωσδήποτε να περάσω από Ανίτα.. πρώτα να γίνω γνωστός σαν παρατράγουδο (εύκολο είναι αυτό.. θα κάνω πρόταση γάμου στον αέρα στη Λουκά μια ακόμα διάσημη του ιδίου χώρου) θα κάνει πάταγο αυτή μου η κίνηση.. θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη καριέρα μου..

..και το βράδυ βέβαια στα ταλέντα.. τα κάνω όλα τραγουδώ.. χορεύω.. παίζω πιάνο.. κιθάρα.. τ’ όργανο μου καμιά φορά.. γράφω στίχους.. γράφω σενάρια για το θέατρο.. για τη τηλεόραση.. γράφω ιστορία λέμε τώρα.


Κατά τη Κυριακή θα πάω να βρω το καλύτερο και πιο αδικημένο παιδί της TV το Γρήγορη βέβαια.. έτσι κι αυτός σαν και μένα ήταν κάποτε.. δεν σπούδασε ποτέ.. και έψαχνε τι θα κάνει στη ζωή του.. θα τον παρακαλέσω να με βάλει να κυλιέμαι στη λάσπη, να με ρίχνει σε πισίνες με δράκους.. να μου ρίχνει τούρτες γιαούρτια κεφτέδες και ότι άλλο σκεφτεί το ευρηματικό του μυαλό.

Βλέπεται τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνεις ρόμπα ξεκούμπωτη σ’ αυτή τη χώρα.. όλοι έχουμε τα προσόντα.



ΥΓ. αφιερωμένο στο Ναυαγό..
..μαζί με μια τηλεόραση δώρο που θα παίζει μόνο ελληνικά κανάλια για να έχει συντροφιά στο νησί..
..μήπως τελικά σιχαθεί το νησί και το βάλει στα πόδια..

12 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τόση γελοιότητα μόνο στην τηλεόραση βρίσκεις. Είναι ένα επικερδές επαγγλεμα. Κάνεις και γνωριμίες. Θα σε δούμε, λοιπόν, λίγο πριν και λίγο μετά τις ειδήσεις.

Ναυαγός είπε...

Ρε Μένιο,

Δεν είχα καταλάβει ότι είχες ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως με δικό σου μπλογκ.

Όσο για το επάγγελμα σου τι να πω. Welcome to the club.

Στο τέλος να κάνουμε και σωματείο. Ρόμπες ξεκούμπωτες όλου του κόσμου ενωθείτε!

Πολύ το χάρηκα.

Shades είπε...

Σε λυπάμαι καημένε.. αφού έφυγες από δίπλα μου θα μπορούσες να επιλέξεις ένα δρόμο με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.. αλλά ξέχασα εσύ είσαι γεννημένος σταρ.

candy's τετραδιάκι είπε...

Παντως αν πας στον Παπακαλιατη δεν θα εχεις τετοια προβληματα χαχαχαχαχα:)

Mην πεις κουβεντα...σε εφαγααα!!!!

:PPPPPPP

Menios είπε...

@ ο δείμος του πολίτη ..μπορείτε να με δείτε και στις ειδήσεις.. όλοι αυτοί που είναι στα παράθυρα καθημερινά είναι πιο ειδικοί;

@ Ναυαγός.. λοιπόν πρόεδρο του σωματίου θα σε προτείνω.. κι εγώ θα καταλάβω τη θέση του ταμία.. να έχει και λίγο ενδιαφέρον αυτό που θα κάνω.

@ Shades in the dark.. κοίτα εσύ να ξεφύγεις απ’ τη μετριότητα που σε διακρίνει και άσε με να κάνω ότι θέλω.

@ Candy.. είπα να γίνω ρόμπα.. δεν εννοούσα όμως τόσο μεγάλη.. (κλείσε τα μάτια) λοιπόν για (δυο μέρες μόνο) και ονειρέψου ότι εγώ πρωταγωνιστώ εκεί.. γιατί ίσως τότε θα γελάγαμε και λίγο.

Καλημέρα και περαστικά.

candy's τετραδιάκι είπε...

προτιμω να κλεισω τα ματια και να φανταστω τον πρωταγωνιστη:))))

soulmates είπε...

xaxaxaaxaxaxa!!!
geia sou re menio!!
kaustikotatos...
to post kanei tzizzzzzzzzzzz...
filia

annamaria είπε...

Α, τι διαβαζω Μενιο μου??
Οχι, δε θα το κανεις εσυ αυτο γιατι ξερεις καλα πως
η τηλεοραση παιρνει μηδενικα και τα κανει νουμερα!!

Menios είπε...

@ Canty.. και είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.. ακόμα κλείσε τα μάτια και φαντάσου ένα άλλο καλύτερο σενάριο και μια ακόμη καλύτερη σκηνοθεσία και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλύτερο..

@ Soulmates.. γιατί το λες αυτό; ..εγώ πιστεύω ότι θα γίνω μια πολύ καλή ρόμπα ξεκούμπωτη.. οι άλλοι που μεσουρανούν στο χώρο είναι καλύτεροι..

@ Annamaria.. μόλις σήμερα το πρωί άκουσα τα νέα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια της Ελένης Λουκά.. κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό σαν χάνος..
Δηλαδή θες να πεις τώρα ότι η εν λόγω κυρία είναι μηδενικό; ντροπή σου, ντροπή σου, ντροπή σου, ντροπή σου, ντροπή σου, ντροπή σου που δεν βαδίζεις στον ενάρετο δρόμο.

Πολλές καλημέρες***

Desposini Savio είπε...

Ρόμπα κολλητή, χρώματος κόκκινου "χριστουγεννί" , με τα 2-3 κουμπάκια ανοιγμένα και το στήθος να ασφυκτιά, να θέλει να ελευθερωθεί από'κει μέσα...
για τέτοια ρόμπα ναι!

annamaria είπε...

Φτου μου !!
Σα δε ντρεπομαι....

Menios είπε...

@ Savio.. τέτοια ρόμπα όποιος άντρας πει ότι δε τη θέλει.. είναι ή νιγκιντάγκας ή ντιγκιντάγκας ένα απ’ τα δυό.

@ Annamaria.. τα χαμόγελα μου γλυκιά μου κυρία..

Καλό βράδυ.