Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007

Κυριακή 25 Μαρτίου 2007

Πολυθρόνα για δύο.. by menios Guest Παιδίσκη ερωμένη


Μένιος.. Αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες να ξαπλώσεις στην αναπαυτική μου κυριακάτικη πολυθρόνα.

Παιδίσκη.. Καλά ξεκινήσαμε, με ευχαριστίες....

Μένιος.. Αλήθεια δεν φοβάσαι που με έχεις απέναντι σου; όπως καταλαβαίνεις μέσα στις ερωτήσεις μου θα υπάρχουν και κάποιες που μάλλον θα προκαλέσουν.. θα εξιτάρουν τη φαντασία.

Παιδίσκη.. Σαφώς και φοβάμαι...! Αλλά η σοφή γιαγιά μου έλεγε, πως
"Αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, κάτσε απλά να το απολαύσεις..!"
Έκατσα λοιπόν αναπαυτικά στη πολυθρόνα και έβαλα να ακούγονται Enya.
(Ομολογώ πως κολακεύομαι όταν με ρωτάνε πράγματα, το έχω ένα σταριλίκι, πως να το κάνουμε..)

Μένιος.. Όταν πρωτοείδα το ψευδώνυμό σου "Παιδίσκη ερωμένη" και διαβάζοντας λίγα από τα ποστ σου φαντάστικα ότι είσαι 40αρα και ήθελες να το παίξεις παιδούλα.. ποια είναι η αλήθεια τελικά και γιατί διάλεξες αυτό το ψευδώνυμο;

Παιδίσκη.. Νοσηρή φαντασία έχεις Μένιο! Η αλήθεια είναι πως είμαι μια 40άρα παγιδευμένη σε σώμα 20χρονης.
Όπως έχω ξαναπεί, -με εκνευρίζει να επαναλαμβάνομαι, αλλά έχε χάρη-,
το ψευδώνυμο μου το έχει προσδώσει κάποιος εραστής μου που οι αναγνώστες του blog μου τον γνωρίζουν ως Πρίγκηπα.


Μένιος.. Στο blog σου υπάρχει η λέξη "διόπτρες" να τους φανταστώ σαν μπουκαλόπατους; Κάτι σαν τη Μαρία την άσχημη;

Παιδίσκη.. Τι λε ρε φιόγκο; 450 ευρώ γυαλιά και θα τα πεις πατομπούκαλα;

Μένιος.. Είσαι η blogομαμά του Μωσαϊκού.. κάποιοι που συμμετέχουν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν ποστ και να αφήνουν comments, οι φήμες λένε λοιπόν ότι θα τους τιμωρήσεις παραδειγματικά.
Ποια είναι λοιπόν αυτή η τιμωρία; κι ακόμα ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά σου για το Μωσαϊκό;

Παιδίσκη.. Έχω ήδη αλληλογραφία με τον όγδοο δισέγγονο του Μαρκήσιου Ντε Σαντ οπου μου διδάσκει τρόπους τιμωρίας.
Αυτή τη στιγμή μελετώ συσκευές ανάρτησης, ξέρεις κάτι σαν το κρεββάτι του Προκρούστη..Βάζεις τον άλλον επάνω, τον δέ(ρ)νεις, τον τεντώνεις τον κάνεις ό,τι θες γενικώς..! Το Μωσαϊκό ευελπιστώ να γίνει άνδρο ακολασίας....!!! Σε ευχαριστώ που μου δίνεις τη δυνατότητα να το ανακοινώσω απο εδώ.

Μένιος.. Το άλλο σου blog με τα γράμματα στο πρίγκιπα..
βλέπω τις τελευταίες μέρες ότι έγινε άφαντο.
Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας μαζί με το τίτλο του, πήρε και το πούλο;

Παιδίσκη.. το blog απλά κλειδώθηκε.
Μου έστειλε μέιλ ο blogger πως απο τα πολλά δάκρυα
κινδύνευσαν πολλοί bloggers να γλυστρίσουν, οπότε αναγκάστηκα να το κλειδώσω. Όποιος θέλει να το διαβάσει, θα βγουν απο τις εκδόσεις "Κλάψας", μετά το πέρας των εργασιών.

Μένιος.. Ο καλός μου φίλος Ασκάρ σε έχει στο γυναικωνίτη του σε περίοπτη θέση, σε αποκαλεί μάλιστα «e-ερωμένη» κι ακόμα έχει κάνει για σενα αρκετά αφιερώματα.
Σου φτανουν αυτά;

Παιδίσκη.. Μου αρκεί που πρωταγωνιστώ στις φαντασιώσεις Του..... !

Μένιος.. Σε ένα παλαιότερο ποστ σου "Υποπέφτω" και στην πέμπτη ενότητα γράφεις μεταξύ άλλων:
«Έχω στα drafts μου εδώ και μερικές μέρες, ένα ποστ για μια υγρή μοναχική νύχτα σε ένα ντουζ......! Αν είχα γνωρίσει κάποιον από εδώ, θα ντρεπόμουν αφάνταστα, να με έχει δει.. και να ξέρει κάτι τόσο προσωπικό.»

Μετά από μερικές μέρες ανεβάζεις το συγκεκριμένο ποστ με τίτλο «Kάποια άλλη..»
Πόσα θες να μας τρελάνεις τελικά;

Παιδίσκη.. (ρε τον $%#%@^# όλα τα προσέχει!)

Μένιος.. Στα λινκ σου τα δυο πρώτα blog που προτείνεις είναι άκρως ερωτικά να φανταστώ λοιπόν ότι θα ήθελες να πας και το δικό σου blog στην ιδία κατηγορία; κι αν ναι τι σε σταματάει;

Παιδίσκη.. Δια τους αναγνώστας.. Τα δυο πρώτα μπλογκς που έχω στα λινκς, είναι του χρήστη use me, και της Νεραϊδόνας.Ο use me έχει το θάρρος των λέξεων που μου λείπει. Μέσα απο τη Νεραϊδόνα, βλέπω τον εαυτό μου στο μέλλον..Με σταματάει ένας έμφυτος πουριτανισμός που αν με δει κάποιος, (ντυμένη) τον καταλαβαίνει αμέσως...!

Μένιος.. Είναι αλήθεια ότι έχεις συναντηθεί με 1-2-3 ή ακόμα και με 4 bloggers;

Παιδίσκη.. και σαν μεγαλώσουν όλοι, θα γίνουν λεβέντες, για χάρη του Πειραιάααααα...!!

Μένιος.. Το τελευταίο καιρό έχεις χαθεί λίγο απ' τη blogόσφαιρα.. και παράλληλα με το πούλο που μάλλον πήρε ο πρίγκιπας, μήπως έγινες οδαλίσκη σε Χαλίφη ή θα σε δούμε σε κάποιο χαρέμι της ανατολής;

Παιδίσκη.. Δεν έχω χαθεί. Απλά, είμαι σε διαπραγματεύσεις να ενταχθώ σε χαρέμι, επίσης με ζητάνε και απο έναν οίκο Γκεϊσών για εκπαίδευση, ο Πρίγκηψ με θέλει για σκλάβα Του, είμαι πολύ μπερδεμένη με τη σταδιοδρομία μου, δεν ξέρω τι να κάνω, το μέλλον μου με καλεί...!

Μένιος.. Αν κανόνιζα μια συνάντηση με όλους αυτούς που συμμετέχουν στο Μωσαϊκό θα εμφανιζόσουν; κι αν ναι πως θα ήσουν ντυμένη;
Έλα μη ντρέπεσαι τώρα απάντησε...

Παιδίσκη.. Σαφώς και θα ερχόμουν, γιατί όχι..;
Αλλά θα καθόμουν λίγη ώρα μακριά σας να σας δω και μετά θα εμφανιζόμουν.
Ό,τι και να φόραγα, θα έβαζα απαραιτήτως το τυχερό κόκκινο στρινγκ μου,
έχει πάντα, μεγάλη επιτυχία...!!

Μόνο τόσο ήταν; Βρε Μένιο πάντα τόσο γρήγορα τελειώνεις, ή εγώ είμαι αχόρταγη;




ΥΓ. με το τραγούδι αυτό η Κιμ Μπάσιτζερ έβγαζε αισθησιακά τα ρούχα της μπροστά στο Μίκυ Ρούρκ.. εδώ μια Παιδίσκη ερωμένη γδύνει το μυαλό της και πετάει από πάνω της αισθησιακά τα συναισθήματα για χάρη του Μένιου.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2007

Πολυθρόνα για δύο... by menios "Guest Sevarose"

Αυτές τις ημέρες μου καρφώθηκε στη ξεροκεφάλα μου μια ιδέα, κάθε Κυριακή να καθιερώσω ένα ποστ αφιερωμένο σε σας.

Θα καλώ έναν από εσάς να κάθεται στη κυριακάτικη πολυθρόνα μου, και θα του κάνω 11 ερωτήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσει.

Η ερωτήσεις βέβαια θα έχουν το στυλ που χαρακτηρίζει το γνωστό Μένιο, όποιος δέχεται λοιπόν θα τον περιμένουν εκπλήξεις.





Guest Sevarose

Μένιος.. Να αρχίσω με μια πολύ εύκολη ερώτηση.
Πόσα θες να κλείσεις επιτέλους το blog σου για να γλιτώσουμε;

Sevarose.. Προσφορές γλυκέ μου Μένιο έχω πολλές, όχι μόνο από σένα για να το κλείσω... αλλά κι εγώ η ιδία με πληρώνω για να το κλείσω, αλλά μια που το έθεσες έτσι και μια και έχω ένα δάνειο που τρέχει και μια πιστωτική κάρτα που δεν λέει να κατέβει... θα ενδώσω μόνο σε ποσά άνω των 200.000 ευρώ αλλιώς δεν το κλείνω το μαγαζί, προτιμώ να κηρύξω πτώχευση.

Μένιος.. Είναι αλήθεια ότι το blog σου είναι τόσο γνωστό πλέον στο νησί που έχεις επίσημη πρόταση ν’ αλλάξεις το όνομά του από SEVAROSE σε SEVARODOS;

Sevarose.. Και όχι μόνο στο νησί αλλά σε ολόκληρα τα Δωδεκάνησα, άσε που έχω δεχτεί άπειρες προτάσεις για μαθήματα blogging... να δώσω όχι να πάρω, κι εκτός αυτού έχω πρόταση και για συνέντευξη σε περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας για τα μυστικά επιτυχίας του blogging.

Μένιος.. πριν λίγο μπήκα στο blog σου και γέμισα τρίχες, τι τα θες όλα αυτά τα γατιά;

Sevarose.. Τα γατιά μου και τις τρίχες που σου προκαλούν αλλεργία τα έχω βάλει επίτηδες για να διώχνουν αλλεργικούς σαν κι εσένα.

Μένιος.. Κάποιες φωτογραφίες με ζωγραφιές των παιδιών από τη τάξη σου που δημοσίευσες παλιότερα, είναι αλήθεια ότι για να το πετύχεις πέρασες φάλαγγα τα παιδιά και τους έβαζες αυγά βραστά με αλάτι στις μασχάλες;

Sevarose.. Και όχι μόνο... τα έβαλα μετά τιμωρία στη γωνία γιατί δεν ζωγράφιζαν όπως έπρεπε και τα ανάγκασα επειδή ακόμα δεν ξέρουν να γράφουν, ανά πεντάλεπτο να έρχονται και να μου λένε «είσαι η καλύτερη κυρία» και «κυρία σ’ αγαπάμε πολύ».



Μένιος.. Όταν τώρα τις αποκριές ντύθηκες κλόουν στο σχολείο είναι αλήθεια ότι έδειρες το πραγματικό κλόουν τον έδεσες και του πήρες τα ρούχα;

Sevarose.. Κι ακόμα τον έχω κλειδωμένο στην αποθήκη του σχολείου... μέχρι να μου μάθει όλα τα κλοουνίστικα κόλπα του, άσε που του πήρα την κάρτα εργασίας κι άρχισα να βγάζω μεροκάματο διασκεδάζοντας κιόλας.

Μένιος.. Είναι αλήθεια ότι για να πάρει η φίλη σου Ρενάτα το δίπλωμα οδήγησης είχε κι εσένα μαζί να δέρνεις τους εξεταστές;

Sevarose.. Δεν με είχε ανάγκη η Ρενάτα Μένιο μου, μια χαρά τους ξυλοφόρτωσε μόνη της... εγώ ένα δυο μολότωφ τους έριξα μόνο.

Μένιος.. Αληθεύει ότι παρακολουθείς ανελλιπώς τη Λαμπίρη τα μεσημέρια, τη Φλορισιέντα, τη Μαρία την άσχημη σε τρεις γλώσσες και την Ανίτα τα βράδια; Και αν για κάποιο λόγο δεν προλάβεις κάτι από αυτά αφήνεις στις κόρες σου ρητές εντολές να γραφτούν σε βίντεο οι παραπάνω εκπομπές;

Sevarose.. Επειδή αυτές οι τρεις πολυαγαπημένες μου εκπομπές είναι περίπου την ίδια ώρα... έχω αγοράσει τρεις τηλεοράσεις για να μην χάνω τίποτα... την δε Μαρία την άσχημη την γράφω σε DVD και την παίζω στο σχολείο για να τρώνε το φαΐ τους τα μικρά.

Μένιος.. Τα περασμένα Χριστούγεννα έβαλες τις κόρες σου να φτιάξουν κουλουράκια ενώ εσύ ήσουν ξάπλα και τις έστειλες στα φανάρια να τα πουλήσουν;

Sevarose.. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και το Πάσχα γιατί χρειάζομαι ανανέωση στη γκαρνταρόμπα... έξτρα που θα τα βάλω να σουβλίσουν και το αρνί την ώρα που θα κάνω εγώ blogging therapy.

Μένιος.. Είναι αλήθεια ότι ο σύζυγος, σου αγόρασε υπολογιστή για να τον αφήνεις να πηγαίνει για ψάρεμα; Είσαι στ’ αλήθεια τόσο ζηλιάρα;

Sevarose.. τον υπολογιστή φίλε Μένιο τον αγόρασα μόνη μου, τον δε σύζυγό μου εκτός από ψάρεμα τον στέλνω και για κυνήγι τώρα.

Μένιος.. Σέβα μου δικές μου πολύ καλά εξακριβωμένες πληροφορίες λένε ότι είσαι 130,00 κιλά (286,60 λίμπρες) παραπάνω από το κανονικό, τι έχεις να απαντήσεις στις φήμες;

Sevarose.. Η αλήθεια ένα δύο κιλάκια σου αφήνει η πολύ κατανάλωση blogging.. όχι 130 γκρρρρρρρρρρρ γι' αυτό ασπάσου σύνθημα από δω και πέρα.................... εσύ και οι απανταχού bloggers ! ! !
"Αραιώστε το blogging... και αρχίστε όλοι joging"

Μένιος.. Πως τα έχεις καταφέρει και είσαι μια δραστήρια γυναίκα με καριέρα, μια σπουδαία μητέρα, μια άψογη σύζυγος και το βράδυ μεταμορφώνεσαι σε μια φλογερή παθιάρα τροτέζα;

Sevarose.. το νέο είδος μεταλλαγμένης γυναίκας “cyber blog woman” προσεχώς θα με γυρίσουν και ταινία ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
ΤΡΕΜΕΤΕ .....300...

..και μιας και με έκανες ρόμπα....Μένιο μου τουλάχιστον μπορώ να διαλέξω χρωματάκι ;
Θέλω μια ροζ.. με γκρι γατάκια.. χεχεχεχε ! ! ! !



Τρίτη 13 Μαρτίου 2007

Πορτογαλική εισβολή στη Blogόσφαιρα...



..και το όνομα αυτού David Santos (de la crouella, salvares vamos, lobos, thoubithareta romero, vama toros esteyia, borxees Dolores prima de la Soousa)

Όπως καταλαβαίνεται μετά τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλου στη Πορτογαλία, ο David έβαλε σαν σκοπό της ζωής του να κατακτήσει την Ελληνική Blogόσφαιρα και για την ώρα το έχει καταφέρει περίφημα.

Τον βλέπουμε καθημερινά να τριγυρνά στα ελληνικά μπλογκς και να σχολιάζει πότε με Αγγλικά πότε με Πορτογαλικά και θα έλεγα ότι είναι πιο γρήγορος από το Figo και πιο μαέστρος από το Deco.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά κάνω όταν πίνω το πρωινό καφέ μου διαβάζοντας comments από τον David Santos, και πόσο μου λείπει όταν απαντά στο Shades κι εμένα με γράφει.

Φίλε David για ένα πράγμα μπορώ να σου εγγυηθώ εδώ στην Ελλάδα που κάνεις βόλτες.. μπορεί να πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά σου.. μπορεί να σε δω να δέρνεις δημοσίους υπάλληλους.. μπορεί να πετάξεις τον υπολογιστή μια για πάντα.. μπορεί να σε βγάλουν Λατίνο μυστικό πράκτορα και να σε γυρνάν από παράθυρο σε παράθυρο.. μπορεί ο Μάκης με τη κρυφή κάμερά του να σε αποθανατίσει σε πολύ προσωπικές στιγμές (δε λέω ποιές) αλλά ένα σου λέω..

..θα σε μάθουμε μπάλα εδώ!!!




ΥΓ. ευχαριστώ το κύριο David Santos που με τιμά με την παρουσία του στο μπλογκ μου αρκετές φορές.
Thank you David.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

Η απόλυτη φαντασίωση του Shades...


Γνωρίζω καλά ότι μια τέτοια εικόνα θα φτιάξει λίγο τη ψυχολογία σου.

Στην αφιερώνω λοιπόν για να μη λες ότι δε σε προσέχω.


ΥΓ. Ναυαγέ λέω να την πάρουμε κι αυτή μαζί στο νησί.. δεν πιστεύω να έχεις καμιά αντίρρηση