Κυριακή 22 Απριλίου 2007

Πολυθρόνα για δύο by menios.. Guest Μαράκι..


Μένιος.. Μαράκι μου σε καΛωσορίζω στη πασίγνωστη πια κυριακάτικη ποΛυθρόνα μου.
Τα ρούχα που αγόρασες (σε) πάνε ποΛύ.. και με μια πρώτη ματιά βλέπω ότι είσαι καρακουκΛάρα!!!
(από μέσα μου.. τυχερό αυτό το κωΛο-κωΛόπαιδο ο Κυριάκος.. μεγάλη ατάκα για οποίους την θυμούνται).

Μαράκι.. Χαίρομαι αφάνταστα που επιτέλους χουχουλιάζω στην πολυθρόνα σου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, (από μέσα μου.. καλέ αυτός τονίζει το Λ πιο πολύ και από μας!!) θα μου επιτρέψεις όμως να βγάλω τις γόβες για να είμαστε πιο άνετα ε?

(από μέσα μου.. ήταν ανάγκη τώρα να το κάνει αυτό και δε μπορώ τις μυρωδιές)

Μένιος.. είναι μια σημαντική στιγμή για μένα να έχω απέναντι μου την e-σύζυγο του Ασκάρ.
ΚαΛά ρε Μαράκι δε (με) Λες τι στο καΛό του βρήκες και τον παντρεύτηκες;

Μαράκι.. Αν σου πω τι του βρήκα βρε Μένιο μου θα πολλαπλασιαστεί το χαρέμι και εδώ κάνω αμάν να λιγοστεύσουν!! Μάλλον είναι που πρώτα σαγήνευσε το μυαλό μου και μετά το κορμί μου και τα έκανε και τα δύο με τρομερή επιτυχία και κατ’ επανάληψη….


Μένιος.. όπως καταΛαβαίνεις η καΛύτερη μου μέρα είναι το Σάββατο που κάνω βόΛτα στην ΟυρανούποΛη και βΛέπω τον e-σύζυγο σου χωρίς εσένα βέβαια.. αΛΛά με καμιά δεκαριά άΛΛες.. πως το ανέχεσαι;
(μη φοβάσαι δεν θα σε κρίνω αυστηρά άΛΛωστε δεν με είχες γνωρίσει τότε..)

Μαράκι.. Με τον Ασκαρ έχουμε μια ιδιαίτερη άποψη για τον γάμο μας….και μαζί και χώρια για να διατηρείτε το πάθος. Τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνω στον εαυτό μου και στα ταξίδια, τις καθημερινές είμαι όλη δική του. Τα κορίτσια έρχονται για να προσέχουν το μωρό….δεν σκόπευα να γίνω μάνα τόσο μικρή οπότε χρειάζομαι βοήθεια. Πάντως φροντίζω και τον κουράζω αρκετά όλη τη βδομάδα για να μην έχει και πολλές αντοχές για το χαρέμι..


Μένιος.. καΛά ρε Μαράκι πως εσύ σαν οικοδέσποινα στο Λογοτεχνικό στέκι κατάφερες να το κάνεις Καζατζάκειον;

Μαράκι.. Δηλώνω ΑΘΩΑ εγώ ένα βιβλίο πρότεινα μόνο αλλά τον ξέρεις τον Ασκαρ παθιάζεται με ότι καταπιαστεί και του τίναξε τα πέταλα του Καζαντζάκη….Θα πάρω το βούρδουλα (αφήνω τα μαστίγια για την Παιδίσκη…) και θα επαναφέρω την τάξη!!


Μένιος.. μπαίνοντας στο προφίΛ σου βΛέπει κανείς ότι συμμετέχεις σε ποΛΛά ομαδικά μπΛογκ εκτός βέβαια απ’ το δικό σου.
Πως καταφέρνεις και συμμετέχεις σε όΛα και είσαι και κοσμογυρισμένη όπως δηΛώνεις;

Μαράκι.. Ο χρόνος είναι σχετικός και η ζωή πολύ μικρή για να αναλώνεται μόνο σε υποχρεώσεις και έπειτα υπάρχουν τόσα μέρη να δεις, αν δεν γυρίσω τώρα πότε?
Όσο για τα ομαδικά μπλογκ τον τελευταίο καιρό απλά δήλωνα παρόν αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!!


Μένιος.. κάποιος μπΛόγκερ που δεν θυμάμε ποιος είναι (σε) Λέει συνέχεια «ντροπή της ΣαΛονίκης» «ντροπή των ΒαΛκανίων» εκεί στη Τούμπα σας ήξερα για μαγκάκια.. που είσαι να τον κάνεις κεφτεδάκια;

Μαράκι.. Καλέ δεν το παρεξηγώ το παιδί, έχει που έχει πρόβλημα ταυτότητας (δεν μπορεί με τίποτα να αποφασίσει ποιος είναι), μαθαίνω πως έμπλεξε και με συμπατριώτισσα μου και τον τρώνε οι δρόμοι, και καθότι ερωτευμένος αντί να κράξει αυτήν βγάζει τα απωθημένα του σε μένα….μπροστά στον έρωτα γίνομαι θυσία τι να πώ…άσε που δεν συμφέρει να του σπάσω την οδοντοστοιχία του και να ξαναγίνει όπως πριν καθότι όπως είχες πει κι εσύ «…τελεία και παύλα το δόντι είναι κάυλα…» .


Μένιος.. εσύ που είσαι και κοντά.. για πες μας Λίγα για το Μέγα Νομάρχη σας που τον έχω στη καρδιά μου, γιατί δεν κατάφερε να πετάξει τον αητό την Καθαρή Δευτέρα; Αυτή η Ξανθιά που βΛέπω στη τηΛεόραση είναι η γυναίκα του ή γΛάστρα;
Θ’ αφήσει τελικά τη Νομαρχία όπως ακούγεται για να τραγουδάει τα βράδια με τον Καρρά;

Μαράκι.. Στα χέρια του ακόμα και ο αετός να χωθεί στο χώμα ήθελε όχι να πετάξει…Δεν την έχω δει την κυρία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά και ξανθιά και γυναίκα του.. δύσκολα τα πράγματα για τον Νομό μας…Ενδέχεται να πιάσει τις πίστες και δεν το ήξερα? Να κάνουμε διαδήλωση να τον στηρίξουμε μπας και γλιτώσει η Θεσσαλονίκη…. το καλλιτεχνικό στερέωμα είναι χαμένο από χέρι έτσι κι αλλιώς οπότε ας τον φορτωθεί…



Μένιος.. Λένε ότι οι γυναίκες απ’ τη ΘεσσαΛονίκη είναι ιδιαίτερα φΛογερές.. είναι έξω καρδιά.. είναι γΛετζούδες και στο κρεβάτι είναι φωτιά.. αΛηθεύει;
(και βάλε το σάλι πάνω στα πόδια σου γιατί θα ορμήξω)

Μαράκι.. Μια δοκιμή θα σε πείσει Μένιο μου…


Μένιος.. κάνω μια σκέψη και Λέω μέσα μου όλες όσες διεκδικούν τον e-σύζυγό σου γράφουν στα μπΛογκ τους Λίγο ποΛύ ερωτικά.. (βΛέπε Παιδίσκη Candy) εσύ μας έχεις ταράξει στις εκδρομές στα πούΛμαν στο φαντάρο τον αδερφό κΛπ κΛπ. έτσι περιμένεις να τον κρατήσεις;

Μαράκι.. Γιατί?? το χακί, τα πούλμαν και οι εκδρομές δεν σου κάνουν κάτι σε βουκολικό? (Παίρνω το πιο σοβαρό μου ύφος…) Κοίτα Μένιο μου το δύσκολο κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι να κερδίσεις έναν άντρα αλλά να τον κρατήσεις…για να τον ρίξεις πρέπει να είσαι ποθητή, ερωτική αλλά για να τον κρατήσεις Κυρία και τα κόλπα σου να τα κρατάς αποκλειστικά για αυτόν…όπως καταλαβαίνεις αν αρχίσω τα ερωτικά στα μπλογκ δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις πλέον στη σχέση μας..


Μένιος.. ρε συ Μαράκι περίμενες πρώτα να ξενιτευτεί ο Ναυαγός για ν’ αρχίσεις το πέσιμο; Δε (με) Λες τον είπες και Ναυαγάρα; (κάτι ξέρεις εσύ.. κάτι ξέρεις..)

Μαράκι.. Αχ Μένιο μου ακόμα δεν κατάλαβες? Μου αρέσουν τα δύσκολα, εδώ παντρεύτηκα τον Ασκαρ που έχει χαρέμι ο Ναυαγός τώρα που έφυγε στην άλλη άκρη του κόσμου δεν θα με εξιτάρει? Οσο για το Ναυαγάρας…αν με καλέσει στο νησί ή αν τον κάνω να γυρίσει θα σου πω αν αξίζει τον τίτλο που του έδωσα…προς το παρόν δεν με συμφέρει να αποκαλύψω τίποτα..


Μένιος.. για πες μας και κάτι άΛΛο.. εκτός από ΜΕΝΑ που είμαι Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ποιος άΛΛος μπΛόγκερ (σε) εξιτάρει τις αισθήσεις και θα έβγαινες ραντεβού χαΛαρά μαζί του;

Μαράκι.. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου είναι προφανές άλλωστε Μένιο μου ήδη ετοιμάζω τα μαγιουδάκια μου για να πάω στο νησί του Ναυαγού..

Μένιος.. από τότε που άνοιξα το μπΛογκ μου έχει καρφωθεί μια ερώτηση και μόνο εσύ ξέρεις την απάντηση.. εκεί στη συμπρωτεύουσα τη μπΛογκόσφαιρα πως τη Λένε.. ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ BLOGGERS ? ? ? ?

Μαράκι.. Αυτό είναι μυστικό δεν κάνει να το αποκαλύψω…όσο για την μπουγάτσα μας τα λόγια είναι περιττά…

Βρε Μένιο μου τώρα που τελειώσαμε με την συνεντευξούλα δεν χτυπάμε κανα τσιπουράκι και μετά καμιά φραπεδιά Σαλονικιότικη? Είναι νωρίς ακόμα για να γυρίσω σπίτι και έπειτα τόσα λεφτά έδωσες για το outfit μου να μην με κυκλοφορήσεις να το δείξω?


Μένιος.. Κι ένα μικρό σχολιάκι για το τέλος όπως πάντα.. δηλώνω ότι το Μαράκι μου απέρριψε τρεις ερωτήσεις.. οι δυο για τον e-σύζυγο της (με είπε εμπαθή, τοιούτο και παλιοκαραγκιόζη) και μια ερωτικής φύσεως γιατί τη θεώρησε αδιάκριτη ( πως το τρίβει το πιπέρι και όχι μόνο) όταν δε την απείλησα ότι θα τα βγάλω όλα φόρα παρτίδα μου είπε το εξής κορυφαίο.. (ποιανού ΕΜΕΝΑ)..βγάλτα ρε να δούμε πόσο μακριά τα έχεις.. τώρα τα υπόλοιπα θα τα κάνω νέο ποστ να έχουμε και λίγο σασπενς..

Μαράκι.. Μένιο δε θα σε αφήσω να έχεις τον τελευταίο λόγο και δεν θα επιτρέψω να εννοηθεί πως κοκκίνισα στις αδιάκριτες ερωτήσεις σου…δεν φταίω εγώ αν μετά τις απαντήσεις μου έτρεχες για παγωμένα ντουζ………………….